Nu ligger ett helt nytt år framför oss – med massor av fantastiska nyheter. När vårens mode kommer till butiken lyser färgerna upp lokalen och skapar en positiv känsla av ”ljus och värme”.

2018 blir ett kanonår för oss som är födda på 60-talet. Äntligen är de snygga 80-tals kläderna tillbaka, i en mer modern tappning. Nu kan du frossa i stora jumprar och tunikor, smala eller vida byxor, längre kjolar och stora accessoarer. Jag hoppas att du gillar färg, för det blir starka 80-tals färger i vår, men även rosa, blek-grönt och lavendel finns med i modebilden. Känner du för att satsa fullt ut på 80-talsstilen – köp en powerkostym eller -kavaj (säljs dock inte hos oss – tror det blir svårsålt). Men supercoolt!

Vårens nyheter kommer till butiken under januari-mars (exakt vet vi sällan) och varumärkena är som vanligt Camilla Thulin, Rils, Gerry Weber, LauRie, Tulchan mfl. Nya varumärken för våren är Inwear, Jasha Stockholm och Fiveunits. Här har jag valt ut några av mina favoritmodeller för våren.

Tunika i snygga mönster och färger

Maritimt med en twist – klassikt randigt på nytt sätt

Garden party – Den blommiga trenden växer sig ännu starkare

Tyger och mönster från jordens alla hörn

Klänningen fortsätter att dominera i olika modeller och färger

Jag ser fram emot en vår som gör det enkelt för dig och mig att vara välklädd. I butiken ser vi mycket fram emot att hjälpa dig att hitta dina vårfavoriter. Det finns inget roligare än att göra dig välklädd och nöjd med dig själv. Det är mening med vårt jobb – att kunna glädja dig! Vi har massor att se fram emot. Ring oss gärna om du har några frågor 08-411 17 37!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *