(Klickbara länkar) Polo Rabe, stickad jacka Tulchan, jeans Gerry Weber, Halsband Envy Jewellery.

I mellandagarna, när många av oss är lediga, är det vanligt att man passar på att träffa släkt och vänner. Ãven fast det är kallt ute, vill man inte ha allt får mycket kläder på sig, för att enkelt kunna klä av och på sig. Vi har därför satt ihop en klädsel bestående av plagg som är enkla att bygga lager med och som dessutom håller dig välklädd på vägen.

När lugnet faller efter julafton kan det vara skönt att krypa upp i en fåtölj och läsa en god bok eller ge sig ut på en promenad för frisk luft och motion. Då passar lager-på-lager tänket också dvs en jumper eller topp med en kofta ovanpå.

(Klickbara länkar) Stickad kofta Sibin Linnebjerg, Polo Gerry Weber, Byxa Cambio, Topp Gerry Weber, Halsband Envy Jewellery.

God fortsättning! Passa på (om du hinner) och njut av julens lugna  dagar.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *