Nu börjar det bli hög tid att plocka fram det tyngre artilleriet ur garderoben i form av en varm stickad polojumper. Det fanns en tid när polojumpern var ett plagg som man rynkade näsan åt och som enbart bars av mossiga akademiker och filosofer – den tiden är förbi. Vi ser polojumpern som ett naturligt inslag i hösten och vinterns garderob, i både tunt stickade varianter som grövre.

Som ett utmärkt plagg för höstens liksom vårens övergångsperioder mellan varmt och kallt blir den stickade polojumpern är vän i vardagen och vi ser den till och med som ett av höstens och vinterns nyckelplagg. Välj en grovstickad polo och bär den ledigt på höstpromenaden eller en tunnstickad variant över favoritklänningen.

Här är tre favoriter som både är sköna, varma och stilsäkra. Vi älskar denna stapelvara som fungerar år. Vi har stylat dessa tre polojumprar från Jacobssons för att visa hur den klassiska polon kan användas vid många olika tillfällen, till arbetet, helgpromenaden eller middagen.

På arbetsplatsen

(Klicka och kom till plagget) Turtlepolo Micha, Topp Basler, Byxa Cambio, Jacka Gerry Weber, Sjal Gerry Weber.

Till helgpromenaden

(Klicka och kom till plagget) Polo Basler, Skjorta Tulchan, Jeans Brax, Fleecejacka Gerry Weber, Sjal Samoon.

Till middagen

(Klicka och kom till plagget) Turlepolo Micha, Klänning Stockholms Klänningsfabrik, Läderjacka Gerry Weber, Strumpbyxor Philippe Matignon.

En polojumper i säsongens mest älskade färg röd blir vårt ”vintermåste”. Vilken blir din? Hitta din nya favorit bland alla våra stickade tröjor här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *