Hjärtligt välkommen till oss under höstlovs-veckan och Allhelgonahelgen. Vi har öppet hela veckan, även söndag. Denna vecka bjuder vi på kaffe med bulle för två hos vår granne konditori Vetekatten när du handlar för mer än 3 000 kronor (gäller t o m den 5 november).

Hos oss är det full fart inför vintersäsongen. Butiken fylls av varma byxor, polojumprar, toppar och klänningar, speciellt i rött, till julens fester och middagar. I torsdags hängde min medarbetare Inger och jag om i butiken. Vi lyfte fram polojumprar från Rabe, satte sammetstoppar från Camilla Thulin i skyltfönstret samt exponerade nya klänningar.

I början av veckan kommer mirakelbyxorna i svart manchester till butiken. Mycket efterlängtade! Varje dag får vi nya plagg och påfyllning av plagg som har sålt slut. Här är lite bilder från i fredags!

Ovan: Ny sammetstopp från Camilla Thulin i två olika mönster. Topparna kommer i webbutiken under nästa vecka.

Ovan: Polojumprar från Rabe (utan ull) finns i fem färger. Vill du ha polojumper med ull har vi det från Basler och Sensi.

Ovan: Jumprar i 100% ull från Sensi. De finns i fyra modeller (polo, v-ringning, rundringning och kofta) och i sex färger (offwhite, nougat, rosa, rött, marint och svart).

Ovan: Från Sibin/Linnebjerg har vi fantastiskt snygga ponscho i ren ull och i fem färger. De har en perfekt längd och en lagom stor ringning. 

Ovan: Vi har alltid ett stort utbud av byxor och jeans på lager och vi fyller löpande på när det säljer slut.

Ovan: Fantastiskt snyggt mönster från Stockholms Klänningsfabrik med guldstänk i.

Ovan: Ny vacker klänning från italienska Twinset i marint (vi har den även i rött men endast en storlek kvar).

Vi arbetar så fort vi hinner med att få ut alla plagg i vår webbutik, men ibland hinner vi inte med. Därför kan du beställa de plagg som du ser ovan, men som inte finns i vår webbutik (än) genom att ringa på 08-411 17 37 eller e-posta till info@jacobssons.nu.

Ha en fortsatt skön söndag och välkommen till oss i veckan!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *