Ska du bort på middag eller gå ut och äta med vänner, är en läderjacka både snyggt och roligt att ha på sig. Gerry Weber har designat en supersnygg läderjacka(klick) som passar till det mesta och vid många tillfällen. Jackan har stretch i sidorna och man kan lätt köpa en mindre storlek eftersom den är så töjbar. Här har vår skräddare Monica stylat jackan till kjol, klänning och byxa. Supersnyggt!

Ovan: Läderjackan till topp och stretchkjol från Pont Neuf.

Ovan: Läderjackan till topp från Samoon och byxor från Joseph Ribkoff.).

Ovan: Läderjacka till en svart basklänning från Gerry Weber.

Ovan: Läderjackan till en blus från Samoon och stretchkjol från PontNeuf.

Beställ gärna hem en läderjacka idag. Vi har ett litet antal på lager, men vi kan lätt beställa fler hos Gerry Weber (ca en veckas leveranstid). Monica har storlek 44 i jacka på bilden och storlek 46 i övriga plagg.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *