Förra torsdagen var min syster Louise och jag på inköp hos Gerry Weber i Köpenhamn för att handla kläder till nästa sommar. Här är det ingen rast eller ro! Ständigt nya kläder :-). Denna gång har kollektionerna hängt på den stora 70-tals trenden och visar kläder med mycket färg och små mönster.

Typiskt för 70-tals modet är de långa klänningarna, virkat, brodyr, plisserat, blommigt, mönster med fåglar och fjärilar, tunikor med vida ärmar – och mycket färg. För dig som älskar lila- så kommer lila tillbaka igen i sommar (och säkert även nästa höst).

Här är några bilder från inköpet.

Ovan: Här är en informationsfolder om sommarkollektionen som kallas ”Retro vibes”.

Ovan: Sommarens trendfärg – lila.

Ovan: Brodyren kommer tillbaka och mängder med mönster som du ser på bilderna nedan.

Vi hittade en hel del fina plagg till nästa sommar, även om vi hoppade det som var allt för ”retro”.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *