Jag fortsätter att visa upp Gerry Webers fantastiska utbud av jackor, toppar och klänningar för att visa upp bredden i kollektionen. Denna gång har jag valt en mer dressad stil på Margareta med kavaj-jacka och klänning. Färgerna är härliga höstfärger som vinrött, rost och petroleum – och till det vårfärgen marint, som i år en ”ny höstfärg”.

I en kavaj-jackan känner du dig alltid välklädd. Intresset för kavajer har minskat med åren och ersatts av den mer bekväma koftan. Jag vill idag slå ett slag för kavaj-jackan, som är mycket mer bekväm idag än 80-talets klumpiga kavajer. Idag är de fulla av stretch och fiffiga lösningar som gör dem så bekväma – och de går oftast att tvätta i tvättmaskinen.

Vill du beställa någon av plaggen nedan är det bara att klicka på bilden!

Här har Margareta på sig en Chanel-liknande kavaj i marint-rost-rosa med en marin topp under och en marin kjol. Allt från Gerry Weber. Nedan med en matchande sjal.

Kavaj-jackan nedan har en ”uniformskänsla” med guldrevärer på ärmarna och i ett stickat material. Uniformsmodet är trendigt även i år.  Jackan är snygg till både kjol och byxor. Här har vi satt till ett par mörkare jeans och en sjal för att förhöja effekten och ett värmande inslag. Allt från Gerry Weber.

Klänningar är Gerry Weber duktiga på. Nedan är en riktig favorit. Den ser inte mycket ut på galgen, men när den kommer på passar den perfekt på nästan alla kunder. Jag har sett den på kunder från stl 36 till 48. Rekommenderas!

Klänningen nedan är precis nyinkommen från Gerry. Mycket snyggt tyg och en perfekt drapering över magen som döljer. Jag tycker även att både ringning och ärmlängd är perfekta för säsongen. Prova gärna.

Här kommer en annan pärla till klänning från Taifun – svart klänning med stora tulpaner på i vitt. Bra ringning och söt ärm.

Ytterligare en snygg klänning från Taifun i vackert petroleum (blå/grönt) med blommor på. Fin ringning, bra längd och fin ärm.

Ja det var allt för idag. Jag hoppas att hinna fota lite mer för dig att titta på i nästa vecka.

Ha en skön höstdag!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *