Gerry Weber är ett tyskt dammärke som har funnits snart i 50 år. Nästan alla stora tyska dammärken har med åren lagts ner eller gått i konkurs, men Gerry finns kvar. Varje gång vi besöker deras showroom och ser kollektionerna imponeras vi av hur de hänger med och utvecklas med modet. Bredden på deras plagg är suverän – alla medarbetare och hela min familj har plagg från Gerry. Dessutom la de, för några år sedan, till ett yngre varumärke Taifun och ett varumärke med rymligare passform Samoon – för att erbjuda plagg för alla.

Här har jag fotat Margareta i toppar och blusar från både Gerry Weber och Taifun. Superfina och användbara – från vardag till fest. (Margareta har främst stl 38 på sig.) De flesta plaggen nedan finns i vår webbutik – tryck på bilden – och de finns i butiken i Stockholm. Har du frågor – ring till oss.

Ovan: Blå och rosa-blommig topp.

Ovan: Blå och rosamönstrad blus med fint ärmslut.

Ovan: Tuff topp i offwhite med leopardmönster på.

Ovan: Vacker blus i diskreta höstfärger.

Ovan: En blus i sprakande höstfärger.

Ovan: Söt topp i offwhite med spännande ringning.

Ovan; En likadan topp som ovan men i konjak.

Ovan: Vacker spetstopp i offwhite.

Ovan: Glansig topp i offwhite.

Ovan: Topp i härligt vinrött och marint med snygg krage.

Ovan: Blus i liknande tyg med knyt i halsen.

Ovan: Glansblus med vackert ärmslut i laxfärg.

Du ser vilket fantastiskt utbud av olika stilar och material som går att kombinera i det oändliga. Jag är säker på att du, om du vill, hittar en topp eller blus som passar dig!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *