När vi köper in kläder till butiken utgår vi från att varje kund är unik vad gäller färger, form, längd mm. Vi försöker tänka på att kunna erbjuda kläder till alla. Oavsett om man är 35 eller 95 år, 180 eller 150 cm lång, storlek 38 eller 48 ska man kunna hitta plagg som sitter snyggt. Hos oss är alla är välkomna!

När du är 25 år och 170 cm lång är enkelt att hitta kläder. Allt sitter snyggt. Utmaningen börjar senare, när du är +50 år, 10 kg tyngre och huden är inte lika spänstig längre. Men det är bara att gilla läget – vi sitter alla i samma båt. I butiken jobbar vi hårt för att du ska hitta bra modeller som lyfter fram det bästa hos dig och med råd och tips om vad som passar just dig. Det är både viktigt och skönt för välbefinnandet att vara välklädd!

Denna vecka visar vår skräddare Monica sina favoriter från butiken. Monica är 170 cm lång och storlek 44. Monica rekommenderar att du tänker på att; vika upp ärmarna för att visa dina armar, se till att du visar mycket av benen och ha gärna en djupare ringning för att visa halsen. Dölj magen med tyg eller svart. Se här.

Ovan: Bra klänning från PontNeuf med svarta revär i sidan som ger en smalare siluett (klicka på plagget för att läsa mer).

Ovan: V-ringad topp från Samoon (klicka på plagget för att läsa mer) och byxor från Ribkoff (med resår i midjan).

Ovan: Topp från Masai (klicka på plagget för att läsa mer) med en löst hängande sjal som längdar samt byxor från Ribkoff.

Ovan: Klänning från PontNeuf (klicka på plagget för att läsa mer) med en fiffig flik som längdar.

Ovan: Topp från PontNeuf (klicka på plagget för att läsa mer) med flikar nertill och byxor från Ribkoff.

Ovan: Topp från PontNeuf (klicka på plagget för att läsa mer) återigen med fiffiga flikar och byxor från Ribkoff.

Ovan: Skön och värmande jacka från PontNeuf (klicka på plagget för att läsa mer) och byxor från Ribkoff.

Ovan: Jacka från PontNeuf ovanpå en svart plisserad klänning från Samoon (klicka på plagget för att läsa mer).

Plaggen ovan finns alla i butiken både att handla direkt och att beställa hem. Har du frågor till Monica går det bra att ringa eller besöka henne i butiken (måndag, tisdag och fredag).

Hjärtligt välkommen till en härlig höst!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *