Nu har jag varit och vandrat i svenska fjällen för första gången i mitt liv. Härligt, jobbigt, annorlunda – och mycket vackert! I förra veckan åkte jag och min man till Fjällnäs, nära Funesdalen och norska gränsen, för att vandra, vila och äta gott.

I Fjällnäs finns en fantastisk anläggning som heter Fjällnäs Hotell. Hotellet har ett oslagbart läge vid sjön Malmage, snyggt inrett, skönt spa och mycket god mat. Tält i all ära, men vad är inte en skön säng när man har vandrat hela dagen?!

Jag kan verkligen rekommendera att åka till fjällen på hösten. Det är underbart att vara där och inte behöva frysa. Det var fler kvinnor än jag som tycker det, eftersom det var det flera kvinnliga sällskap som var där och vandrade och bastade ihop. Ägaren Lars Bertmar gick runt och pratade med gästerna vilket bidrog till den mysiga atomsfären,

Här är lite foton från min resa.

Hotellets utsida och insida.

Mikael äter frukost och förbereder ”mat-packen” vi hade med till lunch.

Jag på fjället. Det regnade även en del och man blev blöt om fötterna.

Vi vandrade uppför – och nerför.

Vi fick ”kok-kaffe” på fjället. Ingen höjdare, men mysigt.

Vi såg många renar på fjällen.

På hemväg igen. 🙂

Nu är det fullt fokus på höstförsäljningen för min del. Vill du se veckans nyinkommet i butiken – tryck här. Välkommen!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *