Mammor, döttrar, mormödrar, vänner – alla är välkomna till oss. Vi har något för dig oavsett om du är 14 eller 94 år, bara du gillar kvalitet och tycker om att vara välklädd. Även modets utveckling har gått från att vara strikt uppdelat mellan dam- och barnkläder till att bli helt ålderslöst. Det finns inga damkläder längre och knappt några tonårsplagg. Kraven och reglerna är nästan borta och alla klär sig i det de gillar. Det känns befriande!

För att visa att våra kläder passar på flera generationer och tog vår modell Margareta med sig sitt barnbarn Amanda 16 år till en fotografering. Så här fina blev bilderna!

Ovan: Margareta bär en kort stickad jacka från Ivko till ett par Cambiobyxor. Amanda bär en längre stickad jacka från Ivko till ett par Gerry Weber-jeans (modell Roxy)

Ovan: Margareta bär en stickad kofta i en härlig röd färg från Mansted till ett par Cambiobyxor. Amanda bär en jumper i prickigt från Mansted till ett par läderbyxor från Gerry Weber.

Obs. Plaggen ovan finns i butiken på Kungsgatan och kommer ut i webbutiken i nästa vecka.

Ovan: Margareta bär en blåmönstrad tunika från Masai och Amanda bär en svart-grå leopardmönstrad tunika-klänning från Masai.

Ovan: Margareta bär en kjol och topp i ett mönster som kallas för Inka från Camilla Thulin och Amanda bär en klänning i härlig viskos från Camilla Thulin.

Ovan: Amanda bär en underbar klänning från Gerry Weber i viskos och Margareta bär en snygg vinröd mönstrad klänning också från Gerry Weber.

Ovan: Amanda bär en snyggt kornblå klänning från italienska Twinset och Margareta bär en röd lätt klockad klänning med fin ärm från Twinset.

Obs. Plaggen från Twinset finns i butiken på Kungsgatan och kommer ut i webbutiken i nästa vecka.

Ovan: Avslutningsvis bär både Amanda och Margareta en likadan klänning från kanadensiska Joseph Ribkoff. Superfin! Klänningen kommer i webbutiken nästa vecka.

LITE KORT. Amanda är 16 år och 175 cm lång. Amanda går i första ring på gymnasiet och gillar att spela fotboll och umgås med vänner på fritiden. Margareta möter du i butiken främst på fredagar och lördagar och  (om hon inte sitter på ett flygplan till sol och värme 🙂 ).

Hur ser jag på det ålderslösa modet? Under hela min uppväxt har jag lånat kläder av min mamma och min syster. Min dotter Lovisa har fortsatt i samma spår och lånar kläder både av mig och mormor. Vi gör ingen skillnad på vems kläderna är och hos oss är inga plagg ”tantiga” utan vi lånar det vi gillar. Det enda som blir fel är när min mamma provar vissa av Lovisas kläder t ex kortkorta kjolar och korta shorts. Det fungerar inte!

Så regeln är väl att det inte finns någon regel. Jag tycker att de flesta plagg funkar bra på alla, så länge du gillar det och känner dig snygg i det.

Välkommen till vår butik för kvinnor i alla åldrar!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *