I månadens Damernas Värld kan du läsa om ”Höstens bästa mode”. I tidningen lyfter de fram material såsom stickat och läder samt färger som petrolum, svart, ljusgrått, vinrött och rosa – ja alla rödatoner. Här kan du se vår tolkning av höstens härliga mode.

Nedan har jag har plockat fram plagg som stämmer med våra tankar och som du enkelt kan beställa hem från oss. Stickade plagg är genialiska. De kan bäras nästan var som helst och till vad som helst året runt. Perfekt nu när kylan kommer. Svart läder är ett coolt material som gör comeback igen. Blommigt fortsätter att växa som trend och till nästa vår slår blommigt alla rekord.

Nu är det dags för dig att börja fundera över, vad som ska finnas i din höstgarderob.

Tröjornas tröja – den rundringade jumpern

Gå till våra stickad jumprar>>>

Det blommar även i höst

Gå till våra mönstrade toppar>>>

Fantastiska rödatoner

Gå till vår webbutik>>>

En mix av vinrött och rosa

Gå till Nyinkommet>>>

Klassiker i skinn

Gå till plaggen från Gerry Weber>>>

När jag köper in plagg till butiken brukar jag tänka att vi och våra kunder vill vara ”ålderslösa, ha en ungdomlig attityd och vara svagt trendiga”. Vi vill hänga med, utan att vara styrda. Vi vill känna oss ungdomliga, utan att klä oss som våra döttrar och vi ska ha kläder som passar och häller länge! Jag hoppas att det stämmer med dina tankar också?!

Välkommen till oss i höst!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *