Har du noll klädinspiration inför arbetsdagen? Sätt på dig en skön topp och ett par snygga jeans och looken är klar. Här tipsar vi om våra fantastiska hösttoppar som passar perfekt på jobbet. Birgitta på kontoret och jag har tillsammans valt ut våra favoriter.

Till topparna tycker Birgitta att byxan Ros från Cambio är bäst; ”De är snygga och sköna att arbeta i”. Andra byxor som jag tycker passar till är; stretchjeansen Roxy från Gerry Weber och klassiska mirakelbyxan i svart från LauRie. Tryck på bilden eller bildtexten om du vill beställa topparna!

Ovan: Skön topp från Gerry Weber med en bra halsringning, lång ärm och fint mönstrad med fjärilar i kaki och svart på vit botten. 

Ovan; Skön topp med snygg ringning från Gerry Weber. Toppen har 3/4 ärm och med ett mönster i grå/vin spräckligt.

Ovan: En annorlunda och kul skjorta i både randigt och prickigt som passar de flesta. Bra krage, ärm och längd på skjortan.

Ovan: Birgittas favoritblus – en klassisk vit blus som är kortare fram och längre bak. Ring Birgitta på 08-411 17 37 och beställ (vi har den inte i webbutiken än).

Ovan: Topp från finska Rils med en snygg ringningen som gör succé varje år och bra ärmlängd. Mönstret är elegant till både vardags och fest.

Ovan: Toppen kommer från – för oss nytt varumärke i butiken – Modes Stockholm. Denna snygga topp har den moderiktiga ärmen, ett vackert mönster och kvaliteten kallas ”scuba”.

Ovan: Till slut Camilla Thulins sammets topp i ”svart-mönstrat” som paisley. Ursnygg! 

Topparna ovan finns att handla direkt i butiken på Kungsgatan eller i webbutiken. Ring gärna till Birgitta på 08-411 17 37 om du har frågor om material, storlekar eller vad som passar till.

Ha en skön helg!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *