Nu sjunger sommaren på sista versen och hösten står för dörren. Nyheterna väller in i butiken, men mycket kvarstår fortfarande att komma. När vi köpte in höstmodet fokuserad jag på att hitta bra toppar och tunikor, stickat av högsta kvalitet samt snygga byxor (inte enbart jeans) och klänningar som passar både till arbetet och middagen. Det stod högst på dina och andra kunders önskelista – och vad du önskar letar jag efter.

I höst är det mycket färg och mönster som gäller, färger såsom kamel, vinrött, rost, kaki, marint och brunt. Klassiska höstfärger! Här har jag valt ut mina personliga favoriter från höstens kollektioner. Plagg som inte har kommit ännu men som är på ingång under augusti-september.

Mina personliga favoriter för hösten:

Ovan: Denna tunika från Taifun tycker jag är kul – både trendig och enkel att bära till byxa och kjol. Det är stort fokus på ärmen i höst vilket känns annorlunda och spännande.

Ovan: Ytterligare en tunika med en annorlunda ärm. En helt klart personlig favorit från Modes Stockholm (nytt märke i höst). Trendig och snygg.

Ovan: Denna tror jag blir en kundfavorit – bekväm och färgstark  Härliga färger (med gult som modefärg) och en bra modell från danska Masai.

Ovan: Ytterligare en kundfavorit. En snygg blus med höstens alla färger i från Erfo. Enkelt att sätta till både byxa eller kjol i vinrött, kaki och marint.

Ovan: Underbar jumper i en vackert svag grön från spanska Escorpion (nytt märke i höst). Härlig kvalitet och lättburen.

Ovan: Vår jumperfavorit Tulchan har i år satsat på ännu mer ”djurmönster”. Denna härligt gröna jumper har små fasaner på sig och det finns en matchande blus till. Finns i storlek S-XXXL.

Ovan: Ytterligare en personlig favorit från danska Mansted. Jag älskar kombinationen rosa, beige och grått i en skön passform. Passar vår som höst.

Ovan: Serbiska Ivkos koftor gör mig glad. Deras mönster är helt suveräna – jag förstår knappt att de lyckas med så mycket mönster på en och samma gång. Koftan är lättburen till alla enfärgade byxor i höst.

Ovan: Baslers polo var en storfavorit förra hösten och jag tror att den blir det i år igen. Superkvalitet och med en perfekt krage. Kommer i åtta olika färger.

Ovan: Cambio gör fantastiska byxor i både mycket hög kvalitet och snygga mönster.

Ovan: I höst testar vi ett nytt byxmärke – Raffaello Rossi – fantastiskt bekväma byxor! Märket är tyskt medan tygerna är italienska. Bra kombination!

Ovan: Förra året var efterfrågan stor på stickade klänningar. Nu har vi köpt in flera stycken. Här är en bekväm och annorlunda klänning från danska Micha.

Ovan: Intresset för klänningar fortsätter att vara stort. Avslutningsvis är här en underbar festklänning i silver från finska Rils. Så fin!

De flesta av plaggen ovan har INTE kommit än, men de kommer under de närmaste veckorna. Har du några frågor är det bara att ringa till Birgitta på 08-411 17 37.  Jag hoppas att du även i år hittar några favoritplagg för hösten hos oss.

Charlotte Jacobsson Sekund

PS. Ska du på bröllop i augusti-september har vi fortfarande en hel del klänningar kvar på lager. Kom och prova eller beställ hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *