Denna vecka har det varit modemässa i Nacka utanför Stockholm med plagg för våren 2018. Tyvärr missade jag hela mässan eftersom jag blev förkyld. Typiskt att bli sjuk, när det är sommar ute och modevecka i Stockholm. Men jag kan inte klaga, eftersom jag har suveräna medarbetare som ställer upp och åker på inköp och täcker upp för varandra, jag har en man som serverar mig mat på sängen och så har jag Netflix. Tack och lov för alla bra filmer på Netflix. Snart blir jag säkert bättre!

För att DU nu inte ska missa modeveckan i Nacka, bad jag mina kollegor att fota allt fint de sett. Från rapporterna jag fick, var det en bra mässa, med fina plagg i mycket rosa toner men även beige. Jag älskar rosa och beige, så det låter som en mycket bra vår!

Veckan började med att mamma Ulla och syster Louise besökte Ivko. Ivko var som vanligt ”något extra” med koftor och toppar i fantastiska mönster.

Därefter fick märkena Saint James (randiga toppar) och Mala Alisha (sjalar) besök av mina två medarbetare Margareta och Margaretha som valde ut lite fint åt dig.

I torsdags åkte Lena I och Kicki ut till Nacka och tittade på Erfo (blusar) och Rabe (stickat).

Sen kommer Inger, Lena B och Monica ut för att titta på Joseph Ribkoff och Modes Sthlm. Mycket fint att välja bland!

I fredags var det dags för Lena I och Birgitta att besöka bland annat Hedvig och Rils.

Inköpen fortsätter även nästa vecka och då hoppas jag att stå på benen och kunna hjälpa till. Även om jag vet att mina fina medarbetare fixar att köpa in plagg åt dig lika väl som jag gör det. Eftersom vi utgår från dina önskemål och behov och inte vad som passar oss själva, gör det inköpen mycket lättare :-).

Ha en härlig helg!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *