I torsdags, den 29 juni, var det dags igen för min syster Louise och jag att åka till Köpenhamn och besöka Gerry Webers showroom i Bella Center. Denna gång visade de kläder för våren 2018 (”Pre-Spring”). Färgerna i kollektionerna var kornblå-marint, rosa-korall-marint och sand-mint-svart. Vi såg volanger, spets, vida ärmslut, jumprar med mer volym och blommiga tyger.

I showroomet visade de sina tre varumärken Gerry Weber, Taifun och Samoon. Vi handlar av samtliga märken, eftersom de fyller olika behov hos våra kunder (Gerry=dam, Taifun=yngre, Samoon=rymlig). Dessutom har plaggen mycket bra passform, hög kvalitet och lagom modegrad till ett rimligt pris. Nedan är bilder på plaggen och färgerna för nästa vår.

När vi är på inköp provar vi igenom ALLA plagg som vi funderar på att köpa, för att du ska kunna lita på att de plagg du hittar hos oss håller måttet. Vårt mål och vision är att göra dig vackrare varje dag! Vi väljer plagg som känns klassiska, utan att vara damiga, unga utan att vara trend, färger som vi vet att du gillar och de måste ha en stil som gör dig välklädd. Dessutom vi tar bort allt där kvaliteten inte håller måttet (dvs sticks, hårt, klumpigt, tjockt eller blir större av att hänga) samt plagg som har dåliga skärningar (dvs för långa, för smala, för trånga, för långa ärmar mm). Här är bilder på några av de plagg som vi har valt ut. Här kan du se bredden hos Gerry.

Gerry Weber är ett stort tyskt dammodemärke med modeller och kvaliteter som är snarlika år efter år. Märkena är enkla för dig att köpa hem på internet, eftersom en storlek 38 är en 38. De säljer även bra i butiken i Stockholm, eftersom kollektionen är så bred att det finns något för alla. Storlekarna är tyska, dvs ganska rymliga och där Samoon är extra rymlig och Taifun är lite mindre.

Prova gärna ett plagg från Gerry Weber redan idag. Här ser du vad vi har hemma just nu i webbutiken>>>.

Ha en skön dag!


Charlotte Jacobsson Sekund

PS. Plaggen på bilden kommer först i december :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *