Snart börjar den efterlängtade semestern. Oavsett om du tänker tillbringa sommaren bland kobbar och skär eller i en storstad gäller det att packa väskan utifrån vädret. Det svenska sommarvädret är som vanligt högst oberäkneligt.

Fyll på ditt förråd av klänningar eller passa på att shoppa nya höstplagg. Se inspirationsbilder på vår kund Maria Wiker nedan (Maria är storlek 36-38). Klicka på plagget om du vill beställa hem eller få mer information om det. Har du övriga frågor ring till Birgitta på 08-411 17 37.

Tips på plagg om solen lyser på väderkartan:

Om det ser ut att bli kyligare dagar (kan du beställa hem lite höstnytt):

Vankas det kalas i augusti-september? Här är några tips:

Välkommen till oss i sommar eller beställ hem det du behöver.

Ha en riktigt härlig semester!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *