Affären på Kungsgatan i Stockholm är nu till hälften fylld med massor av spännande reaplagg. När jag ser kläderna på rean tycker jag att vi lyckas riktigt bra med våra inköp – och det vill jag tacka dig, andra kunder och mina medarbetare för. Vi har få riktiga felköp och vi har massor med snygga kvalitetskläder på rean, som vi bara har ett fåtal av.

På vår rea finner du massor av snygga blusar och tunikor från Gerry Weber, Erfo, Infront, många klänningar i alla storlekar från Gerry Weber, Joseph Ribkoff, Daniel Hechter, bra byxutbud och en hel del stickat och toppar från bl a Tulchan. För att du lätt ska kunna hitta plagg till dig har vi sorterat kläderna efter storlek. Skynda att fynda på vår rea, för storlekarna tar fort slut.

Den andra halvan av butiken är fylld med kläder till ordinarie pris. Du ska under hela sommaren finna festklänningar, ljusa jeans, pikétröjor, shorts mm hos oss. Behöver du något till din semester eller sommarfesten kan vi hjälpa dig. Vi får även konstant in nyheter ! I fredags fick vi fem nya mönster från Sthlms Klänningsfabrik. Vi fotar och lägger ut på tisdag.

I vår webbutik har vi också rea. Tyvärr är utbudet lite mindre, men det finns mycket fint att välja bland. Ring oss gärna om du har frågor på 08-411 17 37. Här är en bild på Birgitta på kontoret så du vet vem du pratar med.

Nedan ser du hur vi har det i vårt lilla kryp in till kontor. Det är livat värre när alla springer in och ut med frågor, lappar, leveranssedlar mm. Ingen dag är sig andra lik!

Dessutom avslutar jag med bilder från vår sommarmiddag hemma hos mina föräldrar på Värtavägen i Stockholm. Det är alltid mycket trevligt när vi ses utanför jobbet. Alla är så vänliga och omtänksamma mot varandra. Vi passade även på att fira pappa, Lennart, som fyller 80 år på måndag.

Hjärtligt välkommen till oss och glad sommar!
Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *