Nu är kvalitetsrean igång både i webbutiken – och snart i butiken i Stockholm. Missa inte chansen att fynda före alla andra. Vi har massor med snyggt för dig att välja bland! Margareta och jag har här valt ut våra reafavoriter – och vad vi hoppas även ska bli din favorit.

Nedan har vi valt ut klänningar, toppar, jumprar, capri och en dräkt från bl a Gerry Weber, Rils, Hedvig och Daniel  Hechter. Tyvärr är det bara udda storlekar kvar, så det krävs lite tur för att vi ska ha just din storlek kvar (men så är det på rea). Vill du se mer reaplagg? Gå till vår rea här>>>

Tryck på bilden för att enkelt få information om plagget eller beställa hem det. Ring till Birgitta på kontoret om du har frågor eller behöver hjälp på 08-411 1737.


Ovan: Otroligt snygg dräkt från Rils (blusen är inte på rea). Ring och beställ 08-411 1737.

Hjärtligt välkommen till vår härliga vår- och sommarrea med endast kvalitetsplagg. Nu måste vi ge plats för höstens nyheter som börjar komma vilken dag som helst.

Hos oss hittar du fortfarande snygga klänningar till sommarfesten och sköna capri eller shorts till semesterresan (ordinarie pris).

Jag önskar dig en riktigt skön sommar!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *