Under två dagar i februari har alla vi som arbetar på Jacobssons varit i på modemässan i Nacka Strand för att titta på modet för hösten 2017. Inför mässan har vi haft möte och diskuterat vad vi vill ha mer av och mindre av plagg, märken, storlekar mm. Det är alltid lika spännande att höra vad alla tycker. Oftast behöver vi mer av allt! Men nu låg fokus på storlekar, djup och mer ungdomliga plagg.


Ovan: Britt-Marie, Caroline och Ann Cathrine lyssnar på Helene från Hedvig Stockholm.

Nedan följer ett antal bilder från våra två dagar i Nacka. Kollektionerna för hösten var bra och de levererade enligt förväntan. Vi hittade snygga blusar hos Erfo, bra jumprar hos Mansted, snygga klänningar hos Rils och fina sidenblusar från Modes Stockholm.

Ovan: Kicki, Inger och Lena lyssnar på Anna från Brax som visar höstens färger på manchester och sammet.


Ovan: Vårens färger på Mirakelbyxor hos LauRie.

Som du kanske vet har jag världens bästa medarbetare och därför är de viktigt att de är med och väljer vad vi ska visa dig i höst. De möter dig som kund varje dag och hör dina önskemål – och vi vill göra allt vi kan för att leta fram plagg som passar just dig.
Nu är jag helt slut i huvudet och ska försöka att smälta alla dessa plagg vi har sett och börja skriva order.
Ha en riktigt skön helg!
Charlotte Jacobsson Sekund

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *