I den kundundersökning vi genomförde i höstas tyckte många av våra kunder att vi behövde mer av större och mindre storlekar, färre ”tantkläder”, ännu högre kvalitet och mer inspiration i butiken. Vi arbetar nu vidare med dessa önskemål och igår (tisdagen den 7 februari) när vi var hos Gerry Weber hade vi det som utgångspunkt.

Gerry Weber är ett märke med en fantastisk bra passform och ett bra pris (för den kvalitet du får). Men kollektionen är ”damig”. Vi ansträngde oss därför för att ta fram det som kändes mest ungdomligt och minst tantigt – utan att tappa vår klassiska stil.


Ovan: Min syster Louise i skissar-tagen. Varje plagg skrivs ner eftersom vi inte lägger order på plats. Vi vill fundera ordentligt!


Ovan: Jag provar en liten jacka i fuskpäls ur Gerrys höstkollektion.

Gerrys kollektion för hösten var bra. De tänker rätt och hänger med i modebilden med mönster, material, volym och färger. De visade tre olika teman och färgerna gick främst i vinrött, senap, rosa, kamel, grått, grönt och kaki. Men ibland kan färgerna bli lite väl tyska, t ex är senapsgult och brunrosa svåra färger för oss svenskar.

Här är bilder från gårdagen i Gerrys showroom på Bella Center utanför Köpenhamn.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *