Nytt år, nya möjligheter. Nu är det dags att börja lägga ner mer tid på dig själv och dina kläder. Utöver att träna och äta bra, ger känslan av att vara välklädd extra energi och glädje. Man känner sig starkare, smartare och mer respekterad. Se här Monicas vårfavoriter.


Trenden går helt klart mot en mer dressad stil på jobbet – vi säljer mycket mer blusar, klänningar och kjolar än tidigare år. Slit och släng känns passé, nu är det kvalitet och klassisk användbarhet som gäller.

Denna vecka har Monica valt ut sina favoriter bland vårens nyheter. De är främst tänkt till jobbet, men även efter jobbet. Monica arbetar som både skräddare och butikssäljare hos oss och har valt kläder som passar hennes figur och färger. Vissa av plaggen kan du enkelt beställa hem genom att trycka på bilden, andra kan du ring till Birgitta på 08-411 17 37 och beställa. 

Ovan: Bekväm stretchklänning från Stockholms Klänningsfabrik till snygg kavaj från Rils.

Ovan och nedan: Bekväm jumper och byxa från Joseph Ribkoff till kofta från iN FRONT.

Ovan: Blus från Infront med en moderiktig rund liten krage till snygg kavaj från Rils.

Ovan: Kortare klänning med matchande sjal från Masai till en svart långkofta från Gerry Weber.

Ovan: Tunika med 3/4-ärm från Masai till bekväma stretchbyxor från Laurie.

Monica klär bäst i lite djupare ringning, eftersom det ger Monica en längre hals. Monica är bäst i diskreta mönster och volym upptill samt smala ben ner till, eftersom det ger henne en balanserad look. Den långa koftan, kavajen och sjalen ”längdar”, vilket gör att Monica ser längre ut. Undvik att knäppa igen kavajen och ha breda byxben, för då ser man lätt fyrkantig ut.

Eftersom temperaturen fortfarande är låg använd gärna lager på lager, så du enkelt kan ta av dig när du kommer in. Inte kul att vare sig frysa eller svettas.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte bara EN stil eller EN smak, eftersom varje person har en helt unik sammansättning av färger, figur, längd och vikt. Det är viktigt att försöka klä sig utifrån sin figur, sina färger, sin längd mm. Det är inte alltid lätt att se ”vad som är rätt”, men en enkel tumregel är ”känner du dig fin, så är du fin”.

Lycka till,
Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *