Igår, torsdag den 5 januari, var min syster Louise och jag på inköp hos Gerry Weber utanför Köpenhamn. I Gerrys showroom visade de plagg för hösten 2017. Vi hade förberett oss på att se mycket print, bland annat kinesiska-japanska mönster, och plagg i raka modeller eftersom det är trenden just nu.


Gerrys kollektion visade som tur var mycket print – och klänningar och blusar med raka skärningar (tänk COS). Färgerna gick främst i rosa- och röda toner med marint och kamel som accentfärt. Vissa färgkombinationer är inte helt lätta för den svenska marknaden t ex mörkrosa, men kollektionen var tydlig och bra. Här kommer lite bilder från Gerrys showroom.

Inköpen för hösten 2017 har nu börjat på allvar och det ska bli enormt spännande att se vad vi hittar att köpa in. Eftersom sortimentet blir viktigare och viktigare för oss, ska vi söka bredare än vi har gjort tidigare. Enligt önskemål från dig och andra kunder ska vi också tänka på att köpa in fler stora storlekar.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *