År 2016 är nu till ända och jag vill ta tillfället i akt och önska dig ett riktigt gott nytt år. Jag vill tacka dig som är läsare av min blogg att du har följt mig under året. Utan dig skulle inte min blogg finnas!


Min ambition är att skriva om sådant som förhoppningsvis är intressant, sådant som ger dig kunskap eller inspiration om hur du ska klä dig eller tillföra din garderob. Dessutom lägger jag in lite om vad som händer i mitt liv.

Jag blickar nu förväntansfullt framåt mot ett nytt år av fantastiska händelser. Med din hjälp hoppas jag kunna fortsätta utveckla innehållet av min blogg för att du ska få ut så mycket som möjligt av den. Jag ser fram emot att få synpunkter eller kommentarer från dig.

Det större vi har gjort i år är att förlänga våra öppettider i butiken på Kungsgatan för att du som kund enklare ska kunna besöka oss, bytt till en ny hemsida med tydligare fokus på produkter och varumärken samt genomfört en kundundersökning. Mer om resultatet av vår kundundersökning och den åtgärdsplan vi har börjat jobba på skriver jag mer om i januari.

Så här under årets sista timmar ska jag nu städa och stryka på min klänning inför kvällen och hoppas att du ska få ett riktigt härligt nyårsfirande.

Stort tack för i år och Gott nytt år!
önskar
Charlotte Jacobsson Sekund med familj och medarbetare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *