Har du varit på konsthallen Artipelag utanför Stockholm ännu? Om inte, är det dags i vinter! Just nu pågår en utställning med Lars Wallin fantastiska klänningar och en hyllning till hans 25 år som designer. Utställningen håller på till mitten av mars, så snabba på och kom till Stockholm.


För någon vecka sedan besökte jag och min man Mikael utställningen. Några av klänningarna hade vi sett tidigare, eftersom delar av utställningen har visats på museet Waldemarsudde, men det var en hel del nytt och spännande att se.

Utställningen är en sammanfattning av allt Lars har skapat under 25 år; från brud- och aftonklänningar till scenkläder för tv och kostymer till teatrar. Spektakulära plagg. Kreationerna är fantastiska, vilket hantverk! Jag tycker kanske att hans plagg är ”lite för mycket av det goda” – men de är härliga att titta på.

Efter utställningen tog vi strandpromenaden runt konsthallen ner till parkeringen. Vacker promenad vid vattnet! Kombinationen av konsthallen Artipelag och designern Lars Wallins skapelser är värd bussresan till Gustavsberg. Det finns dock ingen permanent utställning att se, men det finns både ett gott café och en finare restaurang att äta på.

Läs gärna mer om utställningen på Artipelags hemsida: http://artipelag.se/utstallning/lars-wallin-fashion-stories/

Välkommen till Stockholm!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *