Den mest uppskattade julklappen från butiken är, år efter år, en kofta eller en topp. Jag tror att det beror på att en topp eller jumper passar alla och det finns alltid plats i garderoben för en till. Här är mina bästa tips på en jacka/kofta eller en topp att ge bort som julklapp.

mejul4-1

Årets mest populära julklapp är fleecejackan. Den har vi i både i rött, marint och svart. Den är mjuk och snygg och värmer skönt. Storlekarna är S-XXL och den kostar 1.195 kronor. Se bilder på våra fleecejackor>>>

mejul5-1

Fleecejackan följs av koftan från Micha som ”årets mest populära julklapp”. Båda plaggen är helt perfekta presenter till mamma eller syster. Koftan från Micha finns i två modeller, en med rund-ringning och en med v-ringning. De är lättskötta, bekväma och en rak passform. Pris 1.295 kr och finns storlek 36-46. Ring till Birgitta på 08-411 17 37 om du vill beställa.  Se våra Michakoftor>>>.

mejul6-1

mejul7-1

Ska du ge bort en julklapp till din väninna eller dotter, är en topp från Camilla Thulin den bästa julklappen . Trendigt, snyggt och roligt med en svensk designer. Nedan är ett litet urval av toppar från Camilla Thulin på vår modell Margareta. Se toppar från Camilla Thulin>>>.

mejul1-1

mejul2-1

mejul3-1

Min dotter och bonusdotter önskar sig alltid jumprar från butiken i julklapp. Jag vet att de gillar de stickade jumprarna från Hawick och stickade plagg från Andiata. Kanske de kan passa din dotter också? Se Hawicks jumprar>>>

Välkommen att ringa till oss om du har frågor eller vill beställa hem ett plagg på 08-411 1737. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt julklapp. Se även vår julklappssida>>>

God jul och Gott nytt år!

Charlotte Jacobsson Sekund

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *