I denna veckas klädval fokuserar vi på plagg som är snygga i större storlekar. Plagg som är perfekta när du ska ut och äta eller bjuda hem vänner. Och ingen visar det bättre än vår fantastiska skräddare Monica!

mksidan1-1

Monica är mycket skicklig på att välja plagg som passar hennes figur och som framhäver hennes snygga ben. Här visar Monica klänningar från Pont Neuf, tunikor från Joseph Ribkoff, Masai och Samoon. Samtliga plagg är generösa i sin form och har mycket stretch som framhäver det som ska framhävas och döljer det som behöver döljas :-).

mkvinter162-1
Ovan: Klänning från Pont Neuf i svart, svagt insvängd i midjan och utställd.

mkvinter164-1
Ovan: Suverän klänning från Joseph Ribkoff. Finns även i marint, kornblått och rött.

mkvinter165-1
Ovan: Tunika och byxa från Joseph Ribkoff (resår i midjan). Finns även i marint.

mkvinter166-1
Ovan: Tunika från Masai till byxor från Joseph Ribkoff.

mkvinter167-1
Ovan: Blus från Samoon till byxor från Joseph Ribkoff.

mkvinter168-1
Ovan: Jacka i guld och svart samt byxor, båda från Joseph Ribkoff.

Om Joseph Ribkoff
Joseph Ribkoff lanserade sin första kollektion 1957 i Kanada. Plaggen, som håller en hög kvalitet, är designade, sydda och producerade i Quebec. Idag är Joseph Ribkoff ett av de ledande modemärkena i Kanada. Ribkoff skapar plagg som passar den internationella publiken. Kollektionen är därför stor och består främst av klänningar för alla tillfällen samt festklänningar för större tillställningar. 

Vill du beställa hem ett plagg? Ring till oss på 08-411 17 37 eller skicka ett e-post på info@jacobssons.nu. Välkommen till oss!

Charlotte Jacobsson Sekund

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *