Nu är det dags att börja planera för julen och att välja något snyggt till julfesten. Från klänningen till julmiddagen, till toppen till nyår. Jag och Margareta hjälper dig att välja. Här har vi valt ut plagg som vi tycker passar till olika tillfällen.

mejul14-1

mejul1-1

Ovan: Rak klänning i svart från Joseph Ribkoff. Skärpet kan du även hänga runt halsen som en slips.

mejul2-1
Ovan: Klänning och jacka från Gerry Weber. Finns även i rött.

mejul3-1
Ovan: Svart klänning med draperade våder från Joseph Ribkoff.

mejul5-1
Ovan: Sammetsklänning från Camilla Thulin (finns även i svart, marint och lila):

mejul13-1
Ovan: Härlig julröd klänning från Gerry Weber.

mejul12-1
Ovan: Draperad klänning från Joseph Ribkoff (finns även i marint och svart).

Vårt tips är att lägga ner lite extra energi på årets julfest-klädsel, oavsett om det vankas stor julfest eller ett nära och gemytligt julbord med kollegorna. Man mår bra av att känna sig snygg! En extra lyxig känsla ger ett skön underklänning, snygga strumpbyxor och skor samt vackra smycken.

De klänningar du kan klicka på kan du beställa i vår webbshop, de andra finns endast i butiken på Kungsgatan (men de kommer under veckan ut i webbshopen också). Ring gärna på 08-411 17 37 om du har frågor.

Välkommen till oss, så hjälper vi dig gärna att välja till jul.

Charlotte Jacobsson Sekund

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *