Att hösten är en kall och ruggig årstid kommer inte direkt som en överraskning. För att hantera vädret är en stickad jumper ett av de bästa plaggen. Jag har valt ut några av våra favoriter för hösten, för att du ska behålla både värme och stil. Här visar vår modell Margareta hur du enkelt kan vara snygg för höstpromenaden eller shoppingturen.

mevint1626-1

mevint161-1  mevint168-1
Ovan: Två underbara stickade jumprar från engelska Tulchan.

mevint169-1

När du väljer en tröja är det viktigt att tänka på materialet, hur varm du är och om du ska ha jumper inne eller ute. Ull är underbart material för långpromenader (om du tål ull), men det kan bli för varmt inomhus. Tål du inte ull ska du välja ett blandmaterial utan ull – det finns många bra alternativ numera. En sjal till brukar vara räddningen om du tycker att det drar eller vill lätt kunna värma dig. Polojumper är som alltid höstens bästa plagg – men se till att kragen sitter ganska löst, eftersom en för hård krage kan lätt skapa huvudvärk.

mevint1610-1
Ovan: Underbar polo från Basler i ull och siden.

mevint1611-1

Färg väljer du efter tycke och smak. Här finns inga rätt eller fel. Enklast är självklart en polo i svart eller offwhite, men en härlig färg kan lyfta upp looken och är ganska lätt att matcha till ett par mörka höstbyxor eller en kjol.

mevint163-1  mevint166-1
Ovan: Polo i blandmaterial från Rabe till en långkofta från Camilla Thulin t v och en kortare kofta från Sibin Linnebjerg t h.

mevint167-1

mevint165-1

I butiken på Kungsgatan har vi ett stort utbud av sköna jumprar och polojumprar för höstens och vinterns alla dagar. Hittar du inte plaggen i vår webbutik, ring gärna till Birgitta och beställ på 08-411 17 37.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *