På Bottega Venetas modevisning i Milano i september gick 70-talets Hollywood-icon Lauren Hutton ner för catwalken. Bottega Veneta står för diskret lyx och fantastiska kläder och väskor, men denna gång var det var Hutton som stal showen. Under den stora finalen gick den 72-åriga Hutton hand i hand med den nya modestjärnan Gigi Hadid, för att representera både det nya och det gamla av märket och för modeindustrin generellt. De såg helt fantastiska ut ihop!

hutton4-1

Vem är då Gigi Hadid? Gigi Hadid är en 21-årig amerikansk modell som har 21 miljoner följare på Instagram. Hon är en av de tyngsta namnen inom modeindustrin.

hutton1-1

Är det en ny trend vi ser med modeller i olika åldrar? Försöker varumärkena representera olika typer av konsumenter genom att visa olika åldersgrupper? Tiden får utvisa om det bara var en säsongsfluga eller inte, men det var garanterat nytt och spännande att få se mer variation och ”vuxenhet” på visningen jämfört med enbart de 16-åriga ansikten vi ser idag.

Hos oss på Jacobssons försöker vi alltid tänka på våra kunder i olika åldrar. Vi märker att våra äldre kunder inte känner sig speciellt gamla och de vill absolut inte ha tantkläder. De vill se modeller i sin egen ålder med snygga och trendiga plagg. För tio år sedan, handlade kvinnor inte kläder efter 75 år. Men nu handlar man snygga modekläder långt efter 90 år. Den mycket, spännande och rolig upplevelse för oss alla – och vi hoppas att trenden fortsätter.

Välkommen till Jacobssons. Vi vänder oss till alla vuxna kvinnor som gillar välklädd kvalitet. Vi ska försöka spegla det ännu tydligare på vår hemsida!

 

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *