Nu är hösten verkligen här och äntligen presenterar vi en ny version av jacobssons.nu. För nästan fyra år sedan satte jag och min väninna Ulrika Lundholm upp Jacobssons första webbutik och nu är det dags för en ny webbplats igen.

Vår ambition är att fylla butiken med många fler märken och modeller. Vi vill lyfta fram plaggen som du fort och enkelt kan beställa hem och samtidigt få tips om plagg som passar till. Vi vill ge dig inspiration om olika stilar och kunskap om produkter som vi anser vara värdefulla. Vi smyger igång redan nu och fyller sakta men säkert webbutiken med mer innehåll för varje vecka. Vi håller dig informerad om våra nyheter via nyhetsbrev och Facebook.

Nytt är även att vi flyttar ner min blogg, information om butiken och om våra varumärken under huvudbilden. Min blogg arbetar jag självklart vidare med. Jag älskar att skriva bloggen! Det är underbart att få skriva om mode och vad jag tycker är rätt och fel, utan att få mothugg.

När jag började med webbutiken 2012 var mina planer att ge mina kunder utanför Stockholm möjlighet att enkelt beställa hem sina favoritplagg. Dessutom vill jag testa hur det var att driva en butik på Internet. I början gjorde jag och min dotter Lovisa allt – fotade, skrev och la ut på hemsidan. Numera arbetar både Birgitta (telefon) och Caroline (internet) med webbutiken och vi växer varje månad. Så det börjar bli trångt på mitt lilla kontor. Tur att Lovisa har flyttat till London.

jobb

På bilden ser du Birgitta t v och Caroline t h i arbetet med den nya butiken på Internet.

Jag är så spänd och nyfiken på av du tycker om hemsidan. Är den bättre eller sämre? Vad hittar du eller hittar du inte? Vad vill du se mer av eller mindre av?

E-posta mig gärna dina synpunkter till charlotte@jacobssons.nu.

Stort tack för ditt engagemang!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *