Nu är det full fart i butiken från morgon till kväll. Intensivt och roligt! Så många glada kunder, med så olika behov och önskemål.

Min medarbetare Birgitta och jag beställer hem varje dag storlekar som saknas, men nu börjar det att ta slut hos våra märken. Så vänta inte för länge! De märken som fortfarande har bra lagerhållning är Gerry Weber, Freequent och LauRie. Medan hos Cambio och Masai är nästan allt slut.

Här är bilder från butiken och skyltfönstren i veckan.

Fr v: Klänning från Gossip och bolero från Gerry Weber. Blus från Co’Couture. Klänning från In Front. Klänning från Co’Couture och sjal från Mala Alisha. Blus från Minus och linnebyxor från Gerry Weber. Blus från In Front och kjol från Gardeur.

.

.

,

Klänning i korallrött från Co’Couture.

.

.

.

Fr v: Klänning från Camilla Thulin. Linneklänning från Masai och linnesjal från Lasessor. Jeansklänning från Gerry Weber, topp från Costa Mani och jeans från Gerry Weber. Linnebyxa och linneskjorta från Freequent.

.

.

.

På bordet: Koftor från Sibin/Linnebjerg, jeans från Cambio, topp från M.X.O samt blus från In Front och Freequent.

.

.

Långa shorts från Freequent i orange, sand, vitt, grönt och marint. Har precis kommit!

.

Välkommen till oss!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *