Eftersom vi får många frågor, både i butiken och på telefon, om var man kan hitta en klänning till ett speciellt tillfälle, som smokingfest eller frackbröllop, vill jag hjälpa till. Tyvärr säljer vi inga ”galaklänningar”, eftersom vi har för liten yta, men ring till Camilla Thulins eget skrädderi och låt dem sy upp din klänning. De är superskickliga!

.

Ska du vara brudens mamma eller är du bjuden på en fest vid ett mycket speciellt tillfälle och vill klä dig riktigt, riktigt fint. Då finns det inget härligare än att sy upp en klänning som sitter perfekt. Du väljer själv modell, material, mönster och färger, utifrån din smak och dina behov. Du kan komma med en skiss, en bild, få förslag, ha med eget tyg eller beställa via Camillas skrädderi – allt är möjligt. Du skapar en klänning som är helt unik.

Ja, det är dyrt att sy upp en klänning, men är det egentligen dyrt med tanke på allt arbete som krävs. Det tar många, många timmar att sy klänningen och två-tre provningar innan klänningen är klar. Och jag lovar att du känner dig ”så fin”!

För att du ska få känsla av vad du kan beställa, har jag fått bilder från Camilla på klänningar som hennes mästerskräddare har sytt till kunder. Vill du veta mer, ring till Camilla Thulins skrädderi på 0735-433 997.

.

Här kommer några exempel.

.

.

.

.

.

.

.

Här är bild på min dotter Lovisa, i sin brudklänning från Camillas skrädderi. Den blev så fin!


Camilla hälsar: Vi skräddar till alla åldrar och kroppar. Till oss är alla välkomna. Prisbilden är 10.000 kronor och uppåt, för allt handlar om modell och material.

.

.

Ha en härlig dag!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *