När jag köper in plagg, har jag alltid en idé om vilka plagg som blir favoriter och vilka plagg som jag vill testa för att se vad kunderna tycker. De plagg jag är osäker på, köper jag bara in ett litet fåtal av – och blir det en hit försöker jag att beställa fler. Nu när vårens försäljning kommit igång, ser jag vilka plagg som har gått oväntat bra!

.

Här är plaggen som har gått oväntat bra. Missa inte att handla!

Färgstark kofta från Oui, i lila, rosa, grönt och orange. Jag trodde att den här koftan skulle vara för färgstark, men icke sa Nicke.

.

Stickad jumper i lila från Mos Mosh. Jumpern från Mos Mosh är en jättebra modell, men jag var lite osäker på färgen.

.

Snygg blus från French Connection, i offwhite. Jag var osäker på modellen (som dock var en storsäljare hos French Connection), men den sitter superfint på.

.

Vida mirakelbyxor i sand från LauRie. Vi brukar inte vara duktiga på att sälja vida byxor, men de här byxorna har gått jättebra.

.

Mönstrad klänning från French Connection. i korall och rosa. Jag var orolig för att klänningen skulle vara för smal och sitta tajt på, men den är jättefin på.

.

Stickad jumper i sand från Red Button. Jag var rädd för att du skulle tycka att bh-banden syntes igenom, men det var inte så farligt alls.

.

Topp i seglar-mönster från Camilla Thulin. Jag var osäker på vad du och andra kunder skulle tycka om alla illustrationerna, men många har gillat mönstret.

.

Stickad jumper i ljusblått från Yaya. Jag var osäker på om ärmen och kvaliteten (lite kraftig), men den har sålt över förväntan.

.

Jag hoppas att du har fått bra tips på vårnyheter som passar dig. Ring oss på 08-411 17 37 om du har frågor eller kolla om din storlek kommer tillbaka på lager.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *