På Jacobssons älskar vu de stickade plaggen från danska Sibin/Linnebjerg. Jumprarna och koftorna har en skön passform, en riktigt bra kvalitet (tål att tvättas om och om igen) och passar till det mesta. Alla vi som arbetar på Jacobssons har minst två plagg från Sibin.

Nu har vi fått in favoritkoftan Sense i ännu fler färger, bland annat i ljusblått, dovrosa och mellangrönt. Koftan Sense finns nu i trettio olika färger i butiken – och den är riktigt, riktigt användbar. Vi matchar den till ett par byxor eller en kjol till arbetet, en klänning till festen eller som en jacka på flygresan. Sense kan användas året om.

Här ser du Sense i skyltfönstret mot Kungsgatan.

Fr v: Kashmirjumper från Davida och jeans från Gerry Weber. Blus och kjol från Mos Mosh. Sense från Sibin/Linnebjerg, topp från M.X.O och jeans från Mos Mosh. Flera Sense från Sibin/Linnebjergt. Blus från Co’Couture.

.

.

Sense i vårens färger!

.

I mitten: Sense från Sibin/Linnebjerg, blus och jeans från Mos Mosh samt sjal från Mala Alisha.

.

.

Underbara kashmirjumprar från Davida.

.

.

Fr v: Klänning från Onjenu. Jacka och blus från Gerry Weber samt byxor från Red Button. Linneblus från Gerry Weber. Kofta från Red button och kjol från Gardeur. Linneklänning från Gerry Weber och poncho från Sibin/Linnebjerg.

.

.

Kofta från Oui, topp från Camilla Thulin och jeans från Cambio. Kashmirjumper från Davida, sjal från Lasessor och jeans från Cambio.

.

.

.

Välkommen till Jacobssons för att hitta vårens nya favoritplagg!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *