Även om det fortfarande är vinter ute, har våren verkligen anlänt till butiken. Vi har fått in underbara stickade koftor och jumprar från Oui, färgstarka klänningar från Camilla Thulin samt vårens första kollektion från Gerry Weber. Vi har mycket fint att visa dig!

Även om modebilden just nu, främst är plagg i beige och svart, säljer vi bäst av färgstarka plagg. Det är härligt att smaken är olika. Plagg i fina vårfärger, ger oss färg i ansiktet och höjer humöret. Så mixa gärna jordfärger med vårfärger!

Så här skyltade min dekoratör Desirée och mamma Ulla i veckan. Så fint!

Fr v: Jumper från FreeQuent och jeans från Mos Mosh. Stickad jacka från Oui, blus från Mos Mosh och jeans från Gerry Weber. Jumper och jeanskjol från Oui. Hängande på ställning: jumprar från Gerry Weber, Oui och Mos Mosh.

.

.

.

Roligt att mixa rosa, orange och lila!

.

.

Kofta från FreeQuent, topp från Minus och halsband från Bow19.

.

Fr v: Kofta från Micha och sidenblus från Dea Kudibal. Klänning från Moliin. Klänning från Joseph Ribkoff. Klänning från Moliin. Jacka från In Front, jumper från Micha och jeans från Brax.

.

.

Jumprar och koftor från Micha.

.

Jumprar från Micha och Levete.

.

Välkommen att handla vårens första plagg hos oss!

OBS! Missa inte slutrean, där jag slumpar bort kvalitetsplagg med 50-70 procent i rabatt.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *