I veckan fick in mängder av fantastiska vårplagg och vi gör vårt bästa för att lägga ut dem i webbutiken så snart det går. Det har kommit nyheter från Camilla Thulin, jumprar från Micha, toppar från Rils, härliga plagg från Mansted med mera.  Hos oss hittar du varje dag fantastiska nyheter.

.

Bilder från butiken

Fr v: Topp från Ril’s. Topp och byxor från Gerry Weber och kofta från Sibin/Linnebjerg. Klänning från Gerry Weber. Topp från Gerry Weber, kofta från FreeQuent och byxor från Gerry Weber. Topp från Gerry Weber.

.

.

.

.

Kostym från Gerry Weber (kostymen finns även i rosa). Klänning från Camilla Thulin.

.

Fr v: Klänning från Camilla Thulin. Klänning från Joseph Ribkoff. Jumper från Gerry Weber och kjol från FreeQuent. Jumper från Oui. Jacka från Barabara Lebek, jumper från Mos Mosh och jeans från Cambio.

.

.

Blus från FreeQuent. Blusen finns även i blått.

.

Blus och klänning i akvarell-mönster från Micha.

.

Jumper från Micha och sjal från Otto33.

.

Toppar, jumper och jeans från Mos Mosh. Mönstrad topp från Camilla Thulin och sjalar från Lassesor och Otto33.

.

Jumper från Micha och sjal från Otto33.

.

Vi har inte hunnit att lägga ut alla plagg i webbutiken ännu. Ring på 08-411 17 37 om du har frågor.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *