Nu har jag gått igenom mitt instagramflöde och massor av nyhetsbrev, för att hitta bilder på vårens trender. Det är alltid roligt med lite inspiration! Det finns mängder med vårtrender, men det finns fyra vårtrender som sticker ut lite extra och det handlar om denim, fickor, genomskinligt och akvarell-inspirerade mönster.

OBS! Alla bilder är enbart för inspiration och inget av plaggen finns hos oss.

.

Denim. Jeansen kommer i alla längder och bredder i vår, men mest trendigt verkar de raka och vida jeansen vara. Stilen är avskalad med bara en topp och jacka till – ingen sjal eller inga smycken.

.

.

.

.

.

Fickor. Jeans med fickor på sidorna, så kallade cargopants, syns både på och utanför catwalken. Det ska också vara stora fickor på blusar och jackor i vår.

.

.

.

.

Genomskinligt. För några år sedan kunde vi absolut inte sälja en genomskinlig blus, men nu går det bättre – även om många av våra kunder sätter ett linne under.

.

.

.

Mönster. Akvarell-inspirerade mönstrat har oväntat blivit trendigt både i vår och höst. Först gillade jag inte alls mönstret, men nu har jag vant mig och tycker att det är fint.

.

.

Bilderna kommer från whowhatwear.co.uk, thestylestalker och Refinery29.uk.

.

Välkommen till en ny modevår!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *