Nu har jag haft digitalt möte med Anna Juhlin, agent för Gerry Weber, och gått igenom kollektionen för hösten. i veckan ska jag välja ut vad jag ska köpa in och jag tar tacksamt emot din hjälp med vad jag ska välja.

.

Gerry Weber fick förra året en ny designer, som har moderniserat märket och samtidigt hållit fast vid den suveräna passformen. Skickligt! Jag var orolig för vad du och andra kunder skulle tycka om årets kollektion, där den nya designen hade slagit igenom, men jag hade inte behövt oroa mig. Höstens nya kollektion sålde fantastiskt bra och det var många som gillade de mer grafiska mönstren och de enfärgade plaggen. Kul!


Vad vill du att jag köper in till hösten?

Om du har tid och lust, gå igenom bilderna och e-posta dina önskemål till mig senast 3 februari. Välj helst ut tio favoriter och skriv gärna vilka färger och mönste. Skicka ditt svar till charlotte@jacobssons.nu.

.

Kollektion nr 1: Lila, sand och svart.

.

.

.

Kollektion nr 2: Orange och grått.

.

.

.

Kollektion nr 3: Blått, grått och svart.

.

.

.

Kollektion nr 4: Vitt, beige och svart.

.

.

Det var många härliga färger och plagg att välja mellan. Plagg som ska komma under augusti-september.

E-posta dina synpunkter senast den 2 februari till charlotte@jacobssons.nu eller använd Kommentera-fältet nedan (tyvärr fungerar den inte alltid).

Stort tack för hjälpen!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *