Nu har vi skyltat och hängt om i butiken på Kungsgatan. Vi har fått in så många fantastiska vårplagg i härliga färger, mönster och modeller. Oavsett om du gillar plagg i starka färger, som orange, grönt och kornblått eller ljusa pasteller som rosa, ljusblått och sand, hittar du det hos oss. Jag försöker alltid att köpa in plagg, som passar många olika stilar och smaker samt olika önskemål och behov.

Fr v: Klänning från Camilla Thulin. Klänning från Joseph Ribkoff. Jacka från Rils och blus från Co’Couture. Kofta från FreeQuent, blus från Gerry Weber och byxor från Cambio. Jacka från Escorpion, blus från Gerry Weber och jeans från Cambio.

.

.

Fr v: Jumper från Mos Mosh och blus från Co’Couture. Klänning från Camilla Thulin och kofta från Yaya. Jumper och jeans från Mos Mosh. Kavaj från Gerry Weber och jeans från Cambio. Klänning från Dea Kudibal. Blus från Co’Couture.

.

.

.

.

Jumper från Yaya och jeans från Mos Mosh i mitten.

.

Vårnyheter från Mos Mosh i fräscha färger.

.

Här har vi samlat plagg i svart och sand. Sobert!

.

Välkommen till oss för att hitta plaggen för våren! Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *