Vart femte år måste butiken på Kungsgatan fräschas upp och målas om, eftersom det blir så mycket slitage under åren, av kläder, leveranser, ställningar och damm. Det är dyrt och tidskrävande att tömma butiken, men det måste göras eftersom jag vill ha en attraktiv butik som du och andra kunder vill besöka.

Nu är hantverkare och målare på plats på Kungsgatan och jobbar. Du kommer inte att märka så stor skillnad, eftersom väggarna målas vita igen. I år har jag även valt att fräscha upp på kontoret med en fondvägg i grönt och köket får ett nytt pentry. Det ska bli fantastiskt, när det är klart.

I helgen ska vi återställa butiken och bära upp alla plagg igen. På måndag, den 1 augusti, slår vi upp dörrarna till vår ”uppfräschade” butik. Varmt välkommen åter!

.

Så här såg butiken ut i söndags när vi tömt butiken på alla kläder.

.

.

.

.

…och så här fullt och trångt blev det på lagret.

.

.

En vecka går som tur var fort, och snart ses vi igen. Välkommen åter!

Charlotte

En reaktion till “Nu gör vi fint i butiken! På måndag den 1 augusti öppnar vi igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *