Nu är det snart juli – inte klokt vad tiden går! I butiken är det fortsatt högt tryck på sommarklänningar och linneplagg, men när värmen avtar brukar intresset för höstens nyheter att sätta fart. Så var först med att handla höstnyheter från Camilla Thulin eller Sibin/Linnebjerg – eller fynda på vår Mini-Rea. 

Jeansklänning från Rabe. Blus från Co’Couture. Klänning från Co’Couture. Blus från Co’Couture och kjol från Yaya. Klänning från Gossip.

.

Härliga sommarplagg, i fantastiska färger.

.

Klänning från FreeQuent. Klänning från Onjenu. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik. Blus och klänning från Co’Couture.

.

Längst fram syns nya klänningar från Camilla Thulin och InFront.

.

.

Svala linneklänningar från Gossip och linneblus från Erfo.

.

Toppar från Levete. Stickat från Sibin/Linnebjerg och Gossip. Jeans från Mos Mosh.

.

.

Tunn och skön jumper i linneblandning från Brax.

.

Vår Mini-Rea har börjat.

Eftersom försäljningen under våren har varit fenomenal, har vi inte så många plagg att rea. Vi har dock ett litet antal fantastiska kvalitetsplagg till 30 procent i rabatt på en ställning i butiken. Klänningar rear vi inte förrän i augusti (om det finns några kvar!).

.

.

Jag har också valt ut några byxor och jeans till Mini-Rean. Tyvärr finns inte alla byxor och jeans i webbutiken, utan vill du se alla våra reabyxor är ett besök i butiken på Kungsgatan ett måste.

Vi rear främst byxor i storlek 36 och 46.

.

Höstmodet på väg in.

Nu har vi fått in nya härliga hösttoppar från Camilla Thulin och snyggt stickat från Sibin/Linnebjerg och Oui. Kom in och prova höstens mode!

.

.

Välkommen till oss för att handla sommarens och höstens mode – och glöm inte att fynda på vår rea.

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *