Även om vi får in nya klänningar varje dag och vi fyller på klänningar som sålt slut varje vecka, undrar många, ”Vad kommer mer för klänningar?”. Jag har nu gått igenom höstens inköp och letat fram bilder på sommarklänningar som kommer de närmaste veckorna. Allt för att du ska kunna hitta rätt klänning till sommarens alla tillställningar

.

Från danska InFront väntar jag på en hel sommarkollektionen, med både toppar, klänningar och jackor. Här är några av klänningarna som kommer.

.

.

.

En av förra sommarens mest sålda modeller, är Sunrise från Co’Couture. Här är några Sunrise-klänningar som kommer.

.

.

.

.

Vi får även några eleganta klänningar från Joseph Ribkoff.

.

.

.

Det nya roliga märket Smashed Lemon kommer med de här härliga sommarklänningarna.

.

.

.

Från tyska Angoor kommer de här pärlorna.

.

.

Tyvärr har jag inga bilder på klänningar från Gerry Weber, eftersom jag gjorde inköpet på telefon. Men den gul-vita klänningen på bilden kommer även i brun och vitt. Dessutom kommer det linneklänningar i rött och rödmönstrat.

.

Som du ser är urvalet mycket stort. Vi har kunder som älskar mönster och färg, men vi har också kunder som vill ha enfärgat. Vi har kunder som absolut vill ha bomull, medan andra vill ha strykfritt. En del vill ha långa klänningar och andra vill ha korta. Några ska på studentmottagning, andra på storfest i Stadshuset. Ja, det finns tusen olika önskemål – och vi gör vårt bästa för att tillgodose dem.

Vill du se de klänningar som finns nu i butiken. Tryck här>>

Hör av dig om du vill reservera en klänning.

Välkommen till oss! Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *