Vårt utbud av enfärgade toppar har aldrig varit större. Vi har bastoppar i olika kvaliteter, modeller och färger från de flesta av våra märken. Hos oss hittar du toppar med både v-ringning och rundringning. En skön bastopp kan man aldrig ha för många av. Jag hoppas att du hittar en ny favorit.

Här har jag valt ut fem av vårens bästa bastoppar.

.

Enfärgad topp från Camilla Thulin

Topparna från Camilla Thulin, finns i både v-ringning och båtringning, i vitt och svart. Toppen är mjuk och skön, ganska kort och ”Camilla Thulin-smal”. Inget oversize här inte!

.

.

.

Se toppar från Camilla Thulin>>

.

Glittertoppar från Mos Mosh

Vi har haft märket Mos Mosh i några år, och de har en cool och lite mer dressad stil. Glittertopparna är fina även till fest, eftersom de är mer än en vanlig topp, med sitt glittriga tyg.

.

Se plagg från Mos Mosh här>>>

.

V-ringad topp från Mos Mosh

Den här toppen är en riktigt härlig sommartopp. Materialet är i linneblandning, vilket ger en sval och skön känsla. Toppen finns i flera färger.

.

.

Topp med puffärm från Levete Room

Den här toppen är förra årets succétopp. Det är en vanlig topp, men med puffärm, vilket gör att man känner sig extra snygg i den. OBS! Påfyllning av den vita toppen i veckan.

Se plagg från Levete här>>

.

Rundringad topp från Gerry Weber

Gerry Weber gör alltid plagg med fantastiskt bra passform, behaglig kvalitet och fina färger. I år har jag köpt in toppar, med en lite djupare ringning. Jag har märkt att fler och fler, vill ha en topp med lite mer generös ringning.

Se toppar från Gerry Weber här>>

.

Hos oss hittar du också snygga enfärgade blusar från bland andra Erfo, Levete, Yaya och Ril’s. Se våra blusar här>>

Besök oss eller ring oss gärna för tips och råd. Välkommen!

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *