Nu närmar sig våren och en tunnare jacka kan snart komma till användning. Vårens alla jackor har nu kommit och jag har provat igenom allt i min egen storlek, så att du kan se dem på. Jag har köpt in ett litet antal, väl utvalda, jackor – passa på och beställ hem.

.

Här är ett urval av vårens jackor. OBS! Tryck på bilden eller bildtexten för att läsa mer om plagget.

.

Tre jackor i en.

Jackan från Betty Barclay är superskön – och dessutom är det tre jackor i en! Jag har på mig storlek 38, så den är ganska normal i storlek.

.

Här har jag bara på mig innerjackan. Mjuk och skön.

.

Ärmarna går att ta av, så att det blir en långväst. Trendigt!

.

Klassiskt rutig jacka från Ril’s med huva. Jackan kändes rymlig och är mer ”fast” i tyget. Jag har storlek 38 på mig, men vi har den också i stl 44.

.

Tunn och lång jacka – lite ”vindjacka-känsla”. Jag har storlek 38 på mig, men här jackan är mycket rymlig, så du kan gå ner en storlek.

.

Klassisk jacka i svart. Mycket rymlig, ganska tunn och a-linjeformad. Jag har storlek 38 på mig och du kan lätt gå ner en storlek.

.

Tunn jacka i marint med dragsko midjan. Snygg, men tål inte regn. Jag har på mig storlek 36 och den är normal i storleken.

.

Kort och skön jacka från Ril’s, i en härlig kornblå nyans. Luvan sitter fast. Jag har på mig storlek 38, men vi har den också i stl 46.

.

Vindjacka i ”bombermodell” från Beaumont. Snygg, skön och i en bra färg! Jag har storlek 36 på mig och den är ganska rymlig (bred). Du kan nog gå ner en storlek.

.

Jag hoppas att du har sett en vårjacka som just du gillar! Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *