När jag köpte in vårens plagg i augusti förra året, visste jag inte hur pandemin skulle utvecklas. Jag köpte därför in färre plagg än normalt, eftersom jag var osäker på vi kunde hålla öppet. Nu märker jag när vårens försäljning drar igång, att jag har handlat för få storlekar av vissa plagg.

Här är tips på plagg som snart tar slut.

.

Nu har vi fått i stort sett alla vårnyheter och sommarens kollektioner börjar komma. Till sommaren blir det linneklänningar, capribyxor, linnebyxor, sköna toppar, fina sommarklänningar med mera, med mera.

OBS! Klicka på bilden eller bildtext för att läsa mer om plagget.

Kjol i härliga färger, från Mansted. En riktig snabbsäljare! Finns i stl 38-44.

.

Collegejumper med puffärm, från Oui. Tog nästan slut på en vecka. Finns kvar i stl 38.

.

V-ringad topp från Mos Mosh. Finns kvar i stl 44.

.

Topp med 3/4-ärm, från Mos Mosh. Finns i stl 38 och 40.

Kofta i gammelrosa, från Sibin/Linnebjerg. Finns i flera färger, men jag köpte för få. Finns i stl 36, 40 och 44.

.

Jeanskjol från Rabe. Finns i stl 38-42.

.

Blus i vackert kornblå, från Moliin. Finns i stl 40-42.

.

Blus från Moliin. Finns i stl 38-40.

.

Klänning i blåtoner, från InFront. Finns i stl 38, 40 och 44.

.

Kofta, modell Lulu, i ljusblått, från Sibin/Linnebjerg. Finns i stl 38 och 44.

.

Klänning i mönstrat, från Masai. Finns i stl 40.

.

Jag hoppas att du har fått lite inspiration av det här. Ring oss på 08-411 17 37 om du har frågor.

Charlotte

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *