Förra helgen träffade jag min väninna Pia och vi pratade om att hon ville ha fest i sommar – och då gled samtalet in på klänningar. Skulle jag få in någon klänningar som skulle passa henne? Jag gick igenom våra olika märken, samt modeller och färger som kommer. Efter samtalet kom jag på att du och andra kunder, säkert är intresserade av vilka vår- och sommarklänningar som kommer till butiken.

Nu har jag gått igenom bilderna på klänningar som jag har köpt in till våren och sommaren – och här är ett litet urval.

.

Eftersom som smaken är så olika och behoven är många, har jag köpt många olika klänningar. Här är ett litet urval bilder av alla de klänningar som vi säljer i vår. OBS! De flesta klänningar kommer redan i mars.

.

Klänningar från Camilla Thulin

.

.

.

.

Klänningar från Gossip – förra sommarens succéklänningar.

.

.

.

.

Klänningar i siden och viskos från Dea Kudibal.

.

.

Klänningar från nya tyska märket Angoor.

.

.

.

.

För dig som älskar enfärgat kommer:

Bomullsklänning från Levete Room.

.

Bomullsklänning från Robe Legere.

.

Bomullsklänning från Robe Legere.

.

Viskosklänning från Co’Couture.

.

Linneklänning från Erfo. Kommer i flera färger.

.

Klänning från Gerry Weber, med grönt på grönt.

.

Eftersom jag får in fler klänningar, fortsätter jag att visa vårens och sommarens klänningar i nästa veckas blogg.

Välkommen till en fantastisk vår!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *