Nu har jag under några veckor fullt fokus på höstens kollektioner – och jag lämnar vårens nyheter mentalt – för att fokusera på att hitta snygga plagg till nästa säsong. I förra veckan var min syster Louise och jag och tittade på höstens kollektioner hos Mos Mosh och Sibin/Linnebjerg. Här är ett urval av allt snyggt vi såg.

Sibin/Linnebjerg är ett danskt märke som enbart gör stickade plagg. Kvaliteten och passformen är fantastisk – och deras plagg är så prisvärda. Jag har många koftor och jumprar från Sibin/Linnebjerg som jag både jobbar i och har på mig hemma – och jag har tvättat dem många gånger och de ser hela tiden lika snygga ut.

För hösten har Sibin satsat på stickat i jordfärger och starka färger som orange, äpplegrönt och kornblått. Så snyggt!

.

.

.

Förra årets storsäljare, som jag nu köper in i två färger.

.

Härlig polojumper i fin färg, som jag kommer att köpa in i fyra-fem olika färger till hösten.

.

Sibins färgkarta. Tyvärr är inte allt uppstickat i alla färger, så vi får ”fantisera” om hur färgen blir i en jumper.
.

Snygg rundringad jumper i ull-bomullsblandning.

.

Härlig v-ringad jumper i lite kortare och vidare modell.

.

Danska Mos Mosh är mest kända för sina jeans med coola detaljer, i en riktigt skön och stretchig kvalitet. Nästan alla på Jacobssons, har flera Mos Mosh-jeans eftersom att de är superbekväma.

.

.

.

Mos Mosh gör också mycket fina blusar, jumprar och kavajer.

.

.

Det här var ett litet axplock av veckans bilder. Mer bilder på höstens kollektioner kommer i nästa blogg. Kommentera gärna det jag visar!

Charlotte

2 reaktioner till “Inköp i veckan hos Mos Mosh och Sibin/Linnebjerg för hösten 2022.

 1. Tycker det är väldigt hjälpsamt när du skriver om era egna favoriter (i detta fallet Sibin/Linnebjerg), tänker att ni har ju testat en del genom åren och vet verkligen vad som är kvalitet.

  1. Hej Marie

   Stort tack för din kommentar. Jag ska fortsätta att presentera våra favoriter.
   Helt klart, vi har testat nästan alla märken under åren.

   Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *