Varje dag kommer det kartonger från jordens alla hörn med vårmode till butiken. Det är fantastiskt att alla leveranser fungerar, när det råder en pandemi i hela världen. Mycket tacksam – och tacksam! Den här veckan kom fler färgglada nyheter från Camilla Thulin, nya färger av den megapopulära klänningen från Joseph Ribkoff, snygga vårjackor från Betty Barclay och mycket, mycket mer.

.

I torsdags passade min medarbetare Yvonne Falk och jag på att prova och fota utvalda nyheter. Eftersom det är färre kunder i butiken, hinner vi med lite andra arbetsuppgifter. Kul! Vi fotar nyheterna och lägger ut i webbutiken så fort vi igen kan. OBS! Tryck på bilden eller bildtexten för att läsa mer om plagget.

.

Klänningen från Joseph Ribkoff är en favorit bland mina kunder. Nu har den kommit i två nya färger. Finns ännu inte i webbutiken.

.

Underbar, mönstrad topp från Camilla Thulin. Modell Tassa.

Finns även i kjol och byxor i matchande mönster. Se nedan.

.

Mönstren från Camilla Thulin sticker verkligen ut i butiken!

.

Färgstark topp från Camilla Thulin.

.

Fina vårfärger i topp från Camilla Thulin. Kofta i svart från Sibin/Linnebjerg.

.

Grafisk, svart-vit topp från Camilla Thulin.

.

Underbar sidenblus från Camilla Thulin.

.

Vårens nya färger fyller butiken!

.

Sidenblus med Champagne-mönster från Camilla Thulin.

.

Vacker sidenklänning från Dea Kudibal.

.

Blått och rosa – snyggt i vår!

.

Veckans skyltfönster: Topp från Camilla Thulin, svart kjol från Camilla Thulin. Jumper från Co’Couture, blommiga byxor från Camilla Thulin. Klänning från Joseph Ribkoff. Jerseyblus från Camilla Thulin, jeans från Cambio. Jumper från Sibin/Linnebjerg och blus från Co’Couture.

.

Fler bilder på nyheter kommer i nästa nyhetsbrev på tisdag! Har du inte tid att vänta, besök oss i butiken och se alla vackra vårnyheter!

Välkommen, Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *