Nu är jag tillbaka i butiken på Kungsgatan efter en avkopplande långledighet över jul och nyår. Jag har haft det skönt, men det är ändå härligt att vara tillbaka och ha tid att gå igenom allt nytt som har kommit och allt som ska reas. 

Det är en galen mix av plagg i butiken just nu, med reaplagg, vinterplagg och vårnyheter i olika färger, mönster och modeller. Det är inte lätt att hänga så många olika färger, mönster och modeller snyggt. Vi jobbar hårt för att du lätt ska kunna hitta alla fina nyheter och fynden du kan göra.

.

Här är bilder från butiken i veckan.

Längst fram i butiken har jag samlat vårnyheter mixat med vinterns jumprar, toppar och klänningar. De nya vårfärger som har kommit är grönt, rosa, blått och ljusgult.

.

Här kan du se några av vårens nyheter, som rosa byxor från Cambio, jumper i persika från Sibin/Linnebjerg samt kofta i mint från Sibin/Linnebjerg.

.

Här är plagg i mellanblått från Gerry Webers första vårkollektion. Snygg färg!

.

Snygg klänning i rosa och svart från engelska Onjenu.

.

Byxa från Cambio och jumper från Sibin/Linnebjerg i härligt rosa. Sjal från Ottotredercci.

.

Jumper i nya trendfärgen ”S:t Patrick’s Day”-grönt från Co’Couture och jumper i persika från Sibin/Linnebjuerg.

.

Ljusgult är en annan av vårens modefärger. Här i en kofta från Gerry Weber med en blus från Co’Couture under.

.

Vårnyheter i kaki och ljusgult från Gerry Weber.

.

Vårens och vinterns olika blåa nyanser och modeller.

.

Längst in i butiken hänger Vinterrean. Här hittar du jumprar, toppar, byxor och klänningar till 30 procent i rabatt. Det finns mycket snyggt att fynda.

.

.

.

Skyltfönter mot Kungsgatan: Klänning från Onjenu, jumper från Sibin/Linnebjerg, klänning från Stockholms Klänningsfabrik. jumper i grönt från Co’Couture och jacka från Gerry Weber.

.

Välkommen till oss när du är ute på stan. Så här i januari är det lugnt och skönt i butiken – och du behöver inte vara orolig för trängsel. Ring oss gärna på 08-411 17 37 om du har några frågor.

Charlotte

2 reaktioner till “Bilder från butiken på Kungsgatan. Nyheter i grönt, rosa och gult

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *